Oproep: Chroom 6 en tROM

Onlangs stond er in het Brabants Dagblad een artikel dat mensen tijdens werkzaamheden bij de toenmalige NS-werkplaats zijn blootgesteld aan chroom 6. Het betrof werkzaamheden voor het re-integratiebedrijf van de gemeente Tilburg (tROM). Overigens hebben wij destijds al veel mensen geholpen die werden gekort op hun uitkering omdat ze problemen hadden met tROM. Hoewel de gemeente een bijeenkomst heeft georganiseerd, merken wij dat er toch nog ongerustheid heerst en mensen met vragen zijn blijven zitten. Heeft u toen ook gewerkt bij de NS-werkplaats en bent u mogelijk in aanraking gekomen met chroom 6 neem gerust contact met ons op. U kunt dagelijks terecht op ons gratis spreekuur van 10.00-12.00 uur. Of maak online een afspraak via onze webpagina (onder het kopje ‘contact’).« Terug