Geschillen met DUO

Nu DUO steeds vaker en in meerdere plaatsen onderzoek doet naar het recht op studiefinanciering, komen tijdens onze gratis inloopspreekuren veel vragen over de studiebeurs. Vragen over de wijziging van de studiefinanciering van een uitwonende beurs naar de norm van een thuiswonende student, de extreme hoge boetes bij niet tijdig doorgeven van (juiste) informatie, onaangekondigde huisbezoeken en de reisproducten.

Bij geschillen met DUO is het verstandig om tijdig aan de bel te trekken. Wij adviseren om hiervoor langs te komen op ons kosteloos spreekuur of direct contact op te nemen met mr. Anna van Tol-Macharoblishvili (013 463 63 95 of anna@advocatencollectieftilburg.nl). Veel studenten komen in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp en krijgen zo juridisch hulp in de bezwaar- en beroepsprocedure tegen lage of geen kosten.

 

 « Terug